30 perces kompúttal lehet eljutni a szigetre, az olvasmányok azt sugallták, amolyan Szentendre fèle vár, galériák, borpincék, elit házak, sok ember. Hát más! Kis öblökkel barázdált tengerpart, kiépitett ösvények, szubtrópusi növenyzet és nehezen leírható szinek. A tenger kék és zöld is, a növények virágoznak, kristálytiszta levegô, tisztaság mindenütt, 15 fokban ragyog a nap, enyhe szél. Paradicsomi ! Az ausztrá kalapom a szálláson maradt, a napkrèm csak nem kell ilyen hidegben, az eredmény vöröslö fej, de megérte. Túrázink 3 órát, Ebédelünk egy strandra nézô teraszon, kicsi öböl, lehet benne tán 10 étterem és kis üzletek, kevés nép.Az étel egyszerû, de igényes és egészséges, az enyém tintahal saláta romai koménnyel s mandulával, a kávéhoz jött egy kis gyömbéres kenyér, csoki szelet helyi vajhabbal. És persze osztanak, két tányérra tálalva, mindig mosolyogva, hát igy telik a nap, a lezárás otthon feltett lábakkal, sajtvacsora, hozzá savignon blanc-t választottam jó házból es egy pinot noirt, hogy aludni is tudjunk.