Napló arról a kalandról, ahogy a nyugdijas éveim elkezdôdtek

Kalandtúra-NZ

Kalandtúra-NZ

Kis gasztro

Vasárnapi ebéd és borok

2017. november 19. - Kékszakállas

Szinvonalas haltál igényes salàtàval és curry rizzsel meg tartár

35a854ac-4afa-4c5a-9d63-22b05e26700b.jpeg

És a borokrl se feledkezzünk meg. A sauvignon blanc tesztet tovabbvittük. Az Oyster Bay 2017 egèszen friss, magas sava ellenére nem szúr, viszont majdnem harapós, a gyümölcsösség kiemelkedô. A Saint Claire egy èrettebb, komolyabb darab. Már szelíd,kerek, nem harsány, viszont rendkívül kiegyensúlyozott ès ebben is ezernyi gyümölcs, sok pontot adnék rá. meg kell látogtanunk öket a Marlborough vidékén.

f76ed206-db8e-4f85-937d-430d1b888037.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nzperiksz.blog.hu/api/trackback/id/tr5313310479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Sivo 2017.11.19. 13:52:08

Nagyon. klassz, nagyon emlkeztet a Yellowstone-ra, a novenyzet mas , mert az sokkal magasabban fekszik. Gyonyoru szinek, tenyleg paradicsom. Majd erre kell gondolni hazamenetl utan. A borokat ismerjuk,
venni, Tamas uzeni hogy probaljatok a dog point savognon blanc-ot. Egeszsegetekre! Jo mezni hogy milyen jol erzitek magatokat . Puszi.

Kékszakállas · http://kékszakállas 2017.11.19. 18:23:06

Köszönjük az elismerést, tényleg élvezzük. Dog pointra figyelek!

Kosztolányi István 2017.11.20. 19:14:41

Hmm, gyönyörű helyeken (milyen szép növények között!) jártok-keltek, és a menza is jónak tűnik ;–))
süti beállítások módosítása