Elsô helyen a bárányról szeretnék megemlékezni. Nemcsak a számosság miatt, mintegy 13 millioan vannak, hanem azért, mert ilyen finomat még idáig nem ettem. A bárány csülkéröl szôl az ének. Csontostól kerül a tányérra saját zaftjában. Braised készitik, azaz sütve párolva, a zaftja sürü barna és a kés közeledesére a hûs leválik a csontról, amúgy omlósan kerül a szájba. Tejes bárány íze van, kis krumpli meg zöldség jár hozzá. Többször is megpróbáltam, hogy nem csalnak- e vele, hát nem , ô marad a kedvenc.
Kis lemaradással követi a bárárányt a marha. A hús elsô osztàly, ezeken a zöld legelôkön nagyszerû marhahús születik. Laza, természetes, ízletes. Próbáltuk többféle kiszerelésben, ribeye vagy a fenti T- bone, mind jó. Nem annyira értik a sütését, idáig még nem találták el mindig a medium rare-t , de hát gyakorolni kell, még adok esélyt nekik.